Selecteer een pagina

Vrijwilligers

PANN bestaat uit een grote, enthousiaste groep vrijwilligers. De taken die zij uitvoeren zijn erg divers. Lees hier meer over onze vrijwilligers en misschien kunnen we jou binnenkort verwelkomen als nieuwe aanwinst!

De vrijwilligers van PANN

PANN bestaat ongeveer uit maar liefst 70 vrijwilligers! De organisatie is opgedeeld in verschillende teams. Al deze teams hebben hun eigen taken en verantwoordelijkheden om PANN zo optimaal mogelijk te laten functioneren en te zorgen dat onze bezoekers een geweldig feest beleven. Zo hebben we verschillende teams met vrijwilligers die de PANN-feesten organiseren, een team dat zich bezighoudt met de marketing en communicatie en een team Vrijwilligerszaken dat er voor zorgt dat alle vrijwilligers goed op hun plek zijn binnen de Stichting. Tot slot hebben we natuurlijk ook vrijwilligers nodig die er voor zorgen dat op de avond van een PANN-feest alles goed verloopt. Denk hierbij aan DJ’s, VJ’s of fotografen.

Als nieuwe vrijwilliger vinden we het belangrijk dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. Daarom organiseert PANN regelmatig borrels voor alle vrijwilligers. Eén keer per jaar organiseren we ook een groot vrijwilligersfeest. Tijdens dit vrijwilligersfeest kijken we terug op het jaar, maar vieren we bijvoorbeeld ook jubilea. Alle vrijwilligers worden dus goed in het zonnetje gezet! Daarnaast mag je natuurlijk gratis naar alle PANN-evenementen en veel vrijwilligers zien elkaar ook buiten PANN en de PANN-feesten om.

Spreekt dit jou aan en wil je graag bij deze groep enthousiaste en gezellige vrijwilligers horen? Kijk snel welke functies er beschikbaar zijn en wat bij jou past. Zijn er functies waar jij interesse in hebt, maar waarvoor op dit moment een wachtrij is? Stuur ons evengoed alvast een berichtje; wie weet komt er binnenkort een plekje vrij!

Kijk hieronder om een indruk te krijgen van de organisatie achter de schermen:

Onze vacatures:

DJ

Zorg jij ervoor dat ons publiek los kan gaan?

Fotograaf

Jij zorgt ervoor dat de mooiste herinneringen blijven leven!

VJ

Want beelden zeggen meer dan 1000 woorden!