Selecteer een pagina

GayVillage110/07/2014 – Het festivalseizoen is weer losgebroken en dat geldt ook voor roze Nederland! Jaarlijks terugkerend succesnummer is natuurlijk de Roze Maandag op de Tilburgse kermis, dit jaar op maandag 21 juli. Omdat de bezoekers van Roze Maandag uit alle hoeken en gaten van Nederland (en ver daarbuiten) komen, rijdt er die dag een speciale trein, de Roze Maandag Express, naar Tilburg. 

In de Roze Maandag Express reis je samen met dragqueens, 500 roze feestvierders en BN’ers. Iedere feestganger wordt uitgedaagd zich in het roze thema ‘glitter en pailletjes’ te steken. De trein vervoert feestvierders uit Amsterdam, Utrecht en Den Bosch naar Roze Maandag. Tijdens de anderhalf uur durende treinreis kunnen zij genieten van de aanwezigheid van Mai Tai, José Hoebee en N.D.Anderson.

Na aankomst in Tilburg krijgen de bezoekers een warm en roze onthaal op het Stationsplein. Vanaf hier vertrekt de Roze Karavaan naar het Pieter Vreedeplein, waar de officiële opening van Roze Maandag plaatsvindt met onder andere een optreden van Anita Meyer.

Koop nu je kaarten voor de PANN Beachparty en win

Iedereen die voor dinsdag 15 juli kaarten voor de PANN Beachparty in Scheveningen koopt maakt kans op gratis tickets voor de Roze Maandag Express. Om in aanmerking te komen moet je het volgende doen:

  • Koop uiterlijk maandag 14 juli je kaarten voor de PANN Beachparty, ook als je al kaarten hebt kan je meedoen;
  • Stuur uiterlijk dinsdag 15 juli 12.00 uur een mail met als onderwerp ‘Roze Maandag Express’ naar winnen@pann.be;
  • Gebruik het e-mailadres waarmee je je tickets hebt gekocht of vermeld de barcode van één van je tickets als je ze bij Primera hebt gekocht;
  • Laat ons weten met hoeveel mensen je met de Roze Maandag Express wilt meereizen (maximaal 5);
  • Vermeld verder in je e-mail je volledige naam en adres, de tickets worden per post opgestuurd.

Winnaars ontvangen dinsdag 15 juli per mail bericht, de tickets worden vervolgens zo snel mogelijk naar het opgegeven adres verstuurd.