Selecteer een pagina

surprised lady 418/09/2014 – De eerste editie van PANN in TivoliVredenburg is in de voorverkoop helemaal uitverkocht! Zaterdag maken we een knallende start op deze spectaculaire locatie, vanaf dan de nieuwe thuisbasis voor de maandelijkse PANN-feesten in Utrecht. 

Geen tickets weten te bemachtigen? Laat dit je dan niet nog een keer gebeuren en scoor nu alvast je kaarten voor de volgende editie in TivoliVredenburg op zaterdag 18 oktober. Wil je al eerder feesten? Dan kan je over twee weken terecht in Paradiso voor PANN Amsterdam.

Wil je deze eerste editie echt niet missen? Lees dan onderstaande informatie goed door en wie weet waag je toch nog een dansje op de vloer van de Ronda-zaal in TivoliVredenburg.

Geen volgnummers

In tegenstelling tot wat sommige van jullie gewend zijn delen we deze keer geen volgnummers uit bij de ingang. Omdat TivoliVredenburg ook voor ons een nieuwe locatie is, kunnen we namelijk nog geen goede inschatting maken van de drukte in de zaal en het aantal vertrekkende bezoekers per uur.

Eventueel extra verkoop na middernacht

Nadat iedereen die een ticket in de voorverkoop heeft gekocht binnen is (na middernacht), bepalen we de drukte in de zaal. Indien mogelijk zullen we daarna nog een beperkt aantal kaarten aan de kassa van TivoliVredenburg verkopen. Als dit het geval is wordt dit via de website, Facebook en Twitter van PANN bekend gemaakt. De prijs van een deurkaartje is dan EUR 8,50 (inclusief toeslagen) en er geldt op=op.

Is het binnen druk? Dan verkopen we geen extra kaarten. Houd hier dus rekening mee voordat je zonder kaartje naar Utrecht komt. 

Kaartje over of gezocht?

Het is toegestaan je ticket door te verkopen, zolang de prijs daarvan niet hoger ligt dan de aanschafprijs plus eventuele servicekosten. De beste vindplek voor tickets is het evenement op Facebook. Houd het feest leuk voor iedereen en vraag of bied een eerlijke prijs. Te duur verkochte tickets worden opgespoord en geblokkeerd. Het kopen van kaarten van derden is uiteraard op eigen risico.