Selecteer een pagina

20/04/2014 – In 2005 verhuisde PANN naar Tivoli Oudegracht en sindsdien hebben vele hitjes de top 40 bestormd en weer verlaten. Nu gaan we verhuizen naar TivoliVredenburg en vieren we op 17 mei ons laatste feestje aan de Oudegracht met PANN Sweet Goodbye. Tijd dus om de muzikale opbrengst van 9 jaar PANN in Tivoli Oudegracht in kaart te brengen met de PANN top 45!

tivolioudegrachtHet principe is simpel: wij hebben de hitlijsten van 2005 tot en met 2013 nauwkeurig bestudeerd en hebben een shortlist met 45 nummers gemaakt representatief voor een avondje PANN. De nummers vind je hieronder, inclusief bijbehorende videoclip. Aan jullie de eer om per liedje  een cijfer te geven. De nummers die uiteindelijk de top bereiken hoor je natuurlijk terug op Sweet Goodbye.

Maar er is meer! Speciaal voor alle nummers die we niet genoemd hebben en alle klassiekers die van voor 2009 zijn, maar toch nog regelmatig op PANN gedraaid worden, zijn er de wildcards. Met het formulier onderaan de pagina of via de reactiemogelijkheid kun je de liedjes aangeven die jij nog mist in onze top 45. De meest genoemde hits krijgen alsnog een ereplek.

Breng hier je stem uit op de shortlist

Stemmen is helaas niet meer mogelijk. Bedankt voor je stem!

Hitje gemist? Vertel ons wie de wildcard moet krijgen!

Je kunt zoveel opties opgeven als je wilt, vermeld zowel de artiest als de titel (artiest – titel) en gebruik per optie een nieuwe regel. Gebruik het onderstaande formulier of meld het via de reacties.

Stemmen is helaas niet meer mogelijk. Bedankt voor je stem!