Selecteer een pagina

23/06/2017 – Morgen barst op drie locaties in de Utrechtse binnenstad het feest los. Hieronder nog wat praktische zaken om de avond vlekkeloos te laten verlopen!

Kaarten scannen en wisselen tussen de locaties

Je ticket moet voor middernacht gescand zijn op de door jou gekozen startlocatie. Je krijg dan een polsbandje waarmee je na 1.00 uur onbeperkt kan wisselen tussen de locaties, zolang de drukte binnen dat toelaat. In- en uitlopen is voor half een niet toegestaan. De drie locaties vinden zich op loopafstand van elkaar. Bij binnenkomst krijg je een plattegrond. Ook op reis tussen de locaties word je vermaakt!

Drukte-meldingen

Via de mobiele website http://drukte.pann.nl houden we je gedurende de avond op de hoogte van de actuele drukte in de locaties en andere bijzonderheden. Sla deze dus alvast op in je telefoon!

Garderobe en toilet

Zijn gratis. In BASIS en Club Poema wordt er gewerkt met kluisjes, waarvoor wel borg wordt gevraagd. Die krijg je terug bij het inleveren van de sleutel.

Munten BASIS

BASIS werkt met een consumptiemuntensysteem. Deze zijn niet inwisselbaar op andere locaties.

Ingangen Winkel van Sinkel

Er zijn twee ingangen: eentje aan de straat en eentje beneden aan de werf (bereikbaar via de trap of de tunnel). Check welke ingang het rustigst is.

Shotje bij de Bodytalk

Shotje gekocht? Die kan je zaterdag 24 juni komen drinken in Café De Bodytalk (Oudegracht 64) op vertoon van je voucher. Een leuk begin van de avond!

Deurverkoop

De online verkoop eindigt omstreeks 20.00 uur. Resterende kaarten worden vanaf 22.00 uur verkocht bij de centrale kassa die zich bevindt in boekhandel Savannah Bay (Telingstraat 13). Bij de locaties zijn dus geen tickets verkrijgbaar. Deurkaarten kosten EUR 18,50 per stuk, dat is inclusief servicekosten. Voor middernacht koop je een ticket voor een startlocatie, na middernacht krijg je direct een polsbandje. Je kunt dan alle locaties bezoeken, zolang er ruimte is. De kaartverkoop gaat hard, dus het kan zijn dat er morgen bepaalde locaties zijn uitverkocht. Als je nu al weet dat je naar PANNDORA wilt komen, raden we je aan een ticket te kopen in de online voorverkoop (dit is ook goedkoper).

Afterparty’s

Er zijn twee afterparty’s vanaf 4.00 uur. De officiële All Hell Breaks Loose-afterparty is vanaf 04.00 uur in Poema. In BASIS is een afterparty georganiseerd door RUBBER.Met je PANNDORA-polsbandje heb je gratis toegang tot beide locaties.