Selecteer een pagina

15/04/2014 – PANN is jarig en dat gaan we vieren! Niet alleen vandaag, maar het hele jaar. Sinds 1969 zetten we ons in voor de emancipatie van homo’s, lesbiennes en biseksuelen, onder andere door het organiseren van feesten die voor veel homojongeren de eerste stap in de ‘gayscene’ zijn. Met onze 45 jaar zijn we één van de oudste homo-organisaties in Nederland, en daar zijn we best trots op. Benieuwd naar de hele geschiedenis van PANN, lees die dan hier.

Onze verjaardag vieren we vanavond met al onze vrijwilligers, oud-bestuursleden en relaties. Maar we hebben meer te bieden tijdens dit jubileumjaar. Zo hebben we in januari het logo een opfrisbeurt gegeven en kan je vanaf vandaag ook onze geheel vernieuwde website bezoeken. En zoals je in het overzicht hieronder kunt zien is er ook qua feesten en andere activiteiten genoeg te doen tijdens 45 jaar PANN!

ad_panndora

Zaterdag 28 juni: PANNDORA

Grote feesten organiseren dat kunnen we wel. Maar 3,5 duizend bezoekers op een binnenlocatie hebben we nog niet gehad. Tijd dus om daar in 2014 verandering in te brengen met een geheel nieuw feestconcept: PANNDORA. Op zaterdagavond 28 juni openen de Central Studios in Utrecht zich voor een feestspektakel ongekend in de geschiedenis van PANN. Twee areas met elk een eigen stijl, diverse artiesten, waaronder een internationale topper, side-acts en specials maken een avond die je nooit meer zult vergeten. Voordelige earlybirds zijn vanaf 15 april 21.00 uur verkrijgbaar. Meer informatie vind je op de speciale PANNDORA-site. Laat je verrassen, enter the box.

Zaterdag 23 augustus: PANN 25+ Beachparty

De PANN Beachparty is al jaren een groot succes op het Scheveningse strand. Dit jaar organiseren we daarom voor het eerst een extra editie voor iedereen van 25 jaar en ouder. Lekker loungen in het zand terwijl de zon achter de horizon verdwijnt. De PANN 25+ Beachparty is op 23 augutus. En voor iedereen die nog geen 25 is (of gewoon twee keer wilt komen) is er de gewone beachparty op zaterdag 26 juli.

tivolivredenburgVerhuizing naar TivoliVredenburg

Niet jubileumgerelateerd maar wel bijzonder: vanaf september is PANN maandelijks te vinden in het nieuwe TivoliVredenburg. Dit hypermoderne muziekpaleis wordt het nieuwe onderkomen van Tivoli, wat het pand aan de Oudegracht deze zomer gaat verlaten. Kom het ervaren op het eerste feest in TivoliVredenburg op zaterdag 20 september. Voor iedereen die Tivoli Oudegracht nog een keer van binnen wilt zien is er op zaterdag 17 mei PANN Sweet Goodbye.

Publiekscampagne in het najaar

In het najaar starten we een publiekscampagne om ons steentje bij de dragen aan de homo-emancipatie in Nederland. Op een leuke, positieve manier. Want dat homo zijn best leuk is, mag iedereen weten.

En nog veel meer…