Selecteer een pagina

gaypride

15/04/2014 – PANN vaart ook dit jaar mee met de Canal Parade tijdens de Amsterdam Gay Pride op zaterdag 2 augustus. Tijdens de loting kreeg PANN een wildcard en daarmee gegarandeerde deelname aan de botenoptocht. 

PANN viert momenteel haar 45-jarig jubileum en is erg blij weer deelnemer te mogen zijn van één van de grootste roze evenementen van Nederland. De afgelopen jaren was de stichting, bestaande uit enkel vrijwilligers, altijd vertegenwoordigd met een boot. 

“Ik ben ontzettend blij dat we weer meedoen met een boot tijdens dit geweldige jaarlijkse feestje op de Amsterdamse grachten. Zeker in ons jubileumjaar mogen we niet ontbreken. En ook vereerd en trots dat we een wildcard hebben gekregen. Wij kiezen er overigens niet voor om in onze blote kont op een boot te staan, maar voor het uitdragen van een maatschappelijke boodschap”, aldus Simon Timmerman, voorzitter van Stichting PANN.

Tijdens de loting van organisator Stichting AGP bleek dat er maar liefst 120 gegadigden waren voor een plek, terwijl er slechts voor 80 deelnemers een plek is. De Amsterdam Gaypride is dit jaar van 26 juli t/m 3 augustus, met als één van de hoogtepunten de canal parade op zaterdag 2 augustus.