Selecteer een pagina

13/01/2015 – Nietalleenanders.nl wil graag met jullie het nieuwe jaar vieren! Wil jij 2015 fris starten, nieuwe mensen ontmoeten en inspiratie opdoen voor het vertegenwoordigen van de LHBT-doelgroep? Kom dan naar het Nietalleenanders.nl Nieuwjaarsevent!

In de middag is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers aan een  workshop. Wees er dus snel bij! Je kunt er ook voor kiezen alleen bij de borrel aan te schuiven vanaf 20:00 uur.

Workshop

.OpenUp: Vertegenwoordiger LHBT’ers

Wil jij graag aandacht vragen voor de positie en acceptatie van LHBT’ers en hier met jongeren over in gesprek gaan? Dan helpt de .OpenUp workshop je op weg. Tijdens deze workshop werk je aan je kennis en vaardigheden om op te treden als vertegenwoordiger van de LHBT gemeenschap. Zo denk je na over je eigen positie en leer je de feiten over LHBT-acceptatie, zowel in Nederland als wereldwijd. Ook ga je aan de slag met het starten van een dialoog met jongeren over dit thema en het spreken voor een groep.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden de workshop en/of de nieuwjaarsborrel? Stuur dan een mailtje naar lindajanmaat@njr.nl. Laat hierin weten of je bij het gehele programma (workshop en borrel) of bij een van de twee aanwezig bent. Deelname is gratis.

Eten

De workshops duren van 14.00 tot 18.00 uur. Na afloop van de workshops wordt voor alle deelnemers voor avondeten gezorgd.

Nieuwjaarsborrel

Vanaf 20:00 uur willen we met jullie samen het nieuwe jaar inluiden. Na een korte presentatie en uitleg van de website nietalleenanders.nl (voor diegenen die er nog niet bekend mee zijn), is het tijd om nieuwe mensen te leren kennen en gezellig te borrelen. Wil je daarna nog even door? Bestel dan alvast kaartjes voor het PANN Retox in TivoliVredenburg! Je bent vast niet de enige van de borrelgasten die daar heen gaat.

Locatie: Kromme Nieuwegracht 58, Utrecht, Nederland. Bekijk meer informatie op de site van Nietalleenanders.nl!