Selecteer een pagina

lightsinmotion29/05/2014 – Onder andere Eva Simons, de Mightyfools en Mitchell Niemeyer zijn van de partij op PANNDORA: het grootste indoor gayfeest van het jaar op zaterdag 28 juni in de Central Studios in Utrecht. Met optredens van deze en meer artiesten belooft het een avond te worden vol met ongekend spektakel. 

PANNDORA vindt plaats in de twee zalen van Central Studios, een unieke evenementenlocatie aan de rand van Utrecht. Elke zaal heeft zijn eigen muziekstijl en sfeer die bijdraagt aan de belevenis van PANNDORA. In Area 1 vinden de meeste optreden plaats en hoor je club- en dancemuziek terwijl Area 2 er is voor iedereen die het liever poppy houdt, met de lekkerste hits van nu en de beste van de 90’s en 00’s. In deze area bevindt zich ook de Vide Lounge voor als je even wilt relaxen.

Naast de muziek en artiesten is er meer: spectaculaire side-acts en special effects maken van PANNDORA geen feest maar een experience! Voor de luxepaarden is er daarnaast een exclusief VIP-arrangement met onder andere toegang tot het VIP-deck in Area 1.

Alle informatie over PANNDORA vind je op de speciale PANNDORA-sectie van onze website. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang!