Selecteer een pagina

weeralarmwind25/07/2015 – Inmiddels is er voor Zuid-Holland een weeralarm (code rood) afgegeven in verband met zware windstoten. Dat betekent dat het niet verantwoord is de beachparty van vanavond door te laten gaan. 

Omdat de zomer geen zomer is zonder de PANN Beachparty, hebben we het feest in overleg met Fonk Beach verplaatst naar zaterdag 8 augustus. Tickets die voor het feest van vanavond gekocht zijn, blijven geldig. Mocht je geen gebruik meer willen maken van je ticket, dan krijg je uiteraard je geld terug of kun je je ticket inwisselen voor een ander PANN-feest dit jaar. Hoe dat precies werkt krijg je de komende dagen te horen.

Wij vinden het erg vervelend dat we het feest zo kort van te voren moeten verplaatsen, maar jullie veiligheid staat voorop.

Update: iedereen die een ticket heeft en op 8 augustus niet kan, krijgt zijn geld terug of een ticket voor een ander PANN-feest. Hier hopen we begin van de week meer informatie over te kunnen verschaffen. Maandag overleggen we met onze ticketprovider Paylogic. Het heeft geen zin in om nu alvast te mailen naar ons of naar Paylogic, je wordt vanzelf geïnformeerd.