Selecteer een pagina

Ook in 2016 trekt PANN weer het land in, met als geweldige aftrap Den Haag Het Paard van Troje staat elk jaar volledig op zijn kop wanneer PANN er is, dus zorg dat ook jij erbij bent om lekker mee te feesten. 

Dit keer zullen met een koninklijke delegatie afreizen naar de Hofstad. Ontmoet jij jouw prins op het witte paard? Of ben jij de enige echte queen van het bal?

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN Den Haag
Datum:Zaterdag 30 januari 2016, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Paard van Troje (Prinsegracht 12, Den Haag)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee),
vanaf 30 december online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Check het evenement ook op Facebook!

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.