Selecteer een pagina

We duiken diep de 90’s in met deze Back to 1995-editie van PANN 25+! Super soakers, flippo’s, gameboys en tamagotchi-eieren: alles wordt uit de kast getrokken om de ultieme 90’s-experience bij je terug te brengen. Alle grote hits uit dit decennium vol muzikale hoogtepunten worden afgewisseld met de lekkerste muziek van nu, want te lang in het verleden blijven hangen is ook niet goed. 

PANN 25+ is het leukste gayfeest voor iedereen van 25 jaar en ouder! Vier keer per jaar in de Winkel van Sinkel. Daal af naar de dansvloer voor een dansje op de grootste hits van het moment, en stiekem ook van vroeger. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN 25+
Datum:Vrijdag 28 november 2014, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 8,00 (excl. fee, fee per order),
vanaf 28 oktober online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 12,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 25 jaar

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.