Selecteer een pagina

Regelmatig organiseert PANN, voorafgaand aan een PANN-feest, de Pre-Borrel voor mensen die (nog) niet zoveel bekenden hebben die homo, lesbisch, bi of transgender zijn. Omdat de vorige 25+ Pre-Borrel een groot succes was en er dus ook bij deze doelgroep voldoende animo is om nieuwe mensen te leren kennen, is het in november tijd voor de tweede edtie!

De PANN Pre-Borrel is een gezellige borrel, waarbij je nieuwe contacten kan opdoen en ervaringen met elkaar kan delen. Daarnaast biedt het de kans om al lekker wat vroeger op de avond te borrelen, zodat je daarna helemaal klaar bent voor een avondje uit. Een aantal vrijwilligers van PANN zal bij hierbij aanwezig zijn en samen met de groep aansluitend naar PANN 25+ gaan. Het is onze hoop dat deze borrel de bezoekers niet alleen een leuke avond biedt, maar dat het je wellicht ook nieuwe vrienden oplevert om in de toekomst gezellige dingen mee te doen!

Kortom: twijfel niet en meld je aan! Er is een beperkt aantal aanmeldingen beschikbaar, dus vol = vol! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@pann.be onder vermelding van ‘PANN Pre-Borrel’. De borrel begint om 22.00 uur in Utrecht. De exacte locatie en verdere informatie, ontvang je na je aanmelding. Tot 25 november!

Kaartverkoop

Om naar het feest te gaan heb je natuurlijk wel gewoon een kaartje nodig. Deze zijn voor dit 25+ feest vanaf 25 oktober te koop via de online kaartverkoop en bij de winkels van Primera. Doe je dit om welke reden dan ook liever niet, dan kun je op avond zelf bij een PANN-vrijwilliger je kaartje betalen.