Selecteer een pagina
Vrijdag 25 november is het tijd voor een hemels feestje: welkom bij PANN 25+ ‘Heavenly Carnival’! Of jij nou heerlijk heilig bent of een sweet sinner, het wordt een dikke party aan de hemelpoorten in de Winkel van Sinkel.
 
Je start je avond met een gratis welkomstdrankje om direct lekker in de stemming te komen. Onze PANN DJ’s zorgen er met de grootste hits van nu en hete 90’s & 00’s tracks voor dat je vervolgens los kan gaan op de dansvloer <3
 

Voor de tweede keer dit jaar organiseren we voorafgaand aan PANN 25+ de Pre-Borrel. Deze borrel is de ideale gelegenheid om mensen te ontmoeten voor de niet-doorgewinterde PANN-bezoekers! Kijk hier voor meer info!

Check hieronder de feiten voor dit 25+ feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN 25+
Datum:Vrijdag 25 november 2016, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 25 oktober online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 25 jaar

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: