Selecteer een pagina

Strand, zee en zon, daar houden we van! Daarom reist PANN elk jaar af naar Scheveningen voor de PANN Beachparty. Het feest begint aan het einde van de middag, en terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt dans jij met een drankje in je hand en je voeten in het zand. 

Deze Beachparty zou eigenlijk op 25 juli plaatsvinden, maar ging toen niet door in verband met het weeralarm. Kaarten gekocht voor de editie van 25 juli zijn ook op 8 augustus geldig of konden tot en met 1 augustus ingewisseld worden. Koop geen kaarten over van anderen, omdat je niet kunt controleren of ze geldig zijn. 

Lekker eten is verkrijgbaar voor een redelijke prijs. Bij regen is een deel van de locatie overdekt.

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN Beachparty
Datum:Zaterdag 8 augustus 2015, 17.00 - 01.00 uur
Locatie:Fonk (Strandweg 2, Scheveningen)
Voorverkoop:EUR 7,00 (excl. fee, fee per order),
vanaf 25 juni online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:Dit feest heeft andere tijden dan gebruikelijk.

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in twee rondes verkocht (uiterlijk binnen om 19.30u of 21.00u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Route informatie

Kom je met de auto? Volg dan de onderstaande routebeschrijving, Google Maps geeft met het adres namelijk niet de juiste locatie aan.

Vanaf snelweg A4:
– Einde snelweg, bij de stoplichten rechtsaf
– Bij de volgende stoplichten linksaf
– Alsmaar rechtdoor tot de splitsing (bij Bilderberg Hotel)
– Bij de stoplichten linksaf
– Doorrijden tot Westduinweg daar rechtsaf slaan
– Na brandweerkazerne rechtsaf slaan
– Visserhavenweg geheel uitrijden
– Je bent gearriveerd bij FONK

Gratis parkeren in de volgende straten: Visafslag, Vissershavenweg, Vissershavenstraat, Treilerdwarsstraat, Treilerweg, Zeesluisweg en Korbootstraat.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Station Den Haag Centraal bus 22 en stap uit bij halte Duinstraat. Je kunt ook tram 17 of 9 nemen vanaf Centraal Station en uitstappen bij halte Centrum. Vanaf daar rijdt tram 1 naar Duinstraat. Via Den Haag Hollands Spoor kan je tram 11 nemen en uitstappen bij de eindhalte in Scheveningen. Vanaf beide haltes is het minder dan 10 minuten lopen naar FONK.

PANN Bus

Lekker makkelijk van Utrecht naar Scheveningen en weer terug? Ook dit jaar rijdt er weer een speciale PANN-bus tussen het Jaarbeursplein en Fonk Beach. Een retourticket kost EUR 12,50 en is tegelijk met de kaarten voor het feest zelf te koop. Een busticket alleen geeft geen toegang tot het feest. Vertrek Utrecht: 16.00 uur. Vertrek Scheveningen: 01.00 uur.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.