Selecteer een pagina

Strand, zee en zon, daar houden we van! Daarom reist PANN elk jaar af naar Scheveningen voor de PANN Beachparty en dit keer is er voor het eerst een extra strandfeest voor iedereen van 25 jaar en ouder. Het feest begint aan het einde van de middag, en terwijl de zon langzaam achter de horizon verdwijnt dans jij met een drankje in je hand en je voeten in het zand. 

Bij regen is een deel van de locatie overdekt. Naast drinken is er ook lekker eten verkrijgbaar en met polsbandje kun je de locatie verlaten en weer betreden.

PANN is het lekkerste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN 25+ Beachparty
Datum:Zaterdag 23 augustus 2014, 17.00 - 01.00 uur
Locatie:Fonk (Strandweg 2, Scheveningen)
Voorverkoop:EUR 8,00 (excl. fee, fee per order),
vanaf 23 juli online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 12,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 25 jaar
Bijzonderheden:Dit feest heeft andere tijden dan gebruikelijk en is op zaterdag.

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Kaarten kopen

Om 16 u stopt de online kaartverkoop, daarna zijn er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar.

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Route informatie

Kom je met de auto? Volg dan de onderstaande routebeschrijving, Google Maps geeft met het adres namelijk niet de juiste locatie aan.

Vanaf snelweg A4:
– Einde snelweg, bij de stoplichten rechtsaf
– Bij de volgende stoplichten linksaf
– Alsmaar rechtdoor tot de splitsing (bij Bilderberg Hotel)
– Bij de stoplichten linksaf
– Doorrijden tot Westduinweg daar rechtsaf slaan
– Na brandweerkazerne rechtsaf slaan
– Visserhavenweg geheel uitrijden
– Je bent gearriveerd bij FONK

Gratis parkeren in de volgende straten: Visafslag, Vissershavenweg, Vissershavenstraat, Treilerdwarsstraat, Treilerweg, Zeesluisweg en Korbootstraat.

Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan vanaf Station Den Haag Centraal bus 22 en stap uit bij halte Duinstraat. Je kunt ook tram 17 of 9 nemen vanaf Centraal Station en uitstappen bij halte Centrum. Vanaf daar rijdt tram 1 naar Duinstraat. Via Den Haag Hollands Spoor kan je tram 11 nemen en uitstappen bij de eindhalte in Scheveningen. Vanaf beide haltes is het minder dan 10 minuten lopen naar FONK.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.