Selecteer een pagina

It’s time for a trip to the beach!

Ook in 2017 trekken we weer massaal naar Scheveningen voor de enige echte PANN Beachparty! Op zaterdag 22 juli genieten we samen met een drankje in de hand, zonnetje in het gezicht en natuurlijk heerlijke muziek van dit fantastische strandfeest!

Het leukste straight-friendly gay feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18!
Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN Beachparty
Datum:Zaterdag 22 juli 2017, 17.00 - 01.00 uur
Locatie:Fonk (Strandweg 2, Scheveningen)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 22 juni online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:Dit feest heeft andere tijden dan gebruikelijk.

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 19:30 of 21:00). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Busretour Utrecht – Scheveningen
Vanuit Utrecht vertrekt er om 16:00 vanaf het Jaarbeursplein een bus naar de Beachparty; om 01:00 rijdt deze vanaf Fonk Beach weer terug. Ideaal dus! Voor €12,50 ga je gezellig met deze PANN-bus mee en maken we er onderweg al direct een heerlijk feestje van!

Koop direct je kaarten: