Selecteer een pagina

Let op! Dit is de editie van 2014, voor de editie van 2015 zie deze pagina

Het PANN-jaar wordt traditioneel afgesloten met het WinterPANN Gala. Een extra luxe feest in de Winkel van Sinkel, één van de mooiste locaties in de Utrechtse binnenstad. Deze keer met een heel koninklijk sfeertje, dus zet je partykroon op en feest als een echte royal!

PANN is het lekkerste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

WinterPANN Royal Gala
Datum:Zaterdag 20 december 2014, 22.00 - 05.00 uur
Locatie:Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 20 november online en bij Primera
Deurverkoop:Geen (uitverkocht)
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Bekijk ook het evenement op Facebook.

ingangenwvsTwee ingangen en extra ruimte

WinterPANN is altijd een drukbezocht feest. Dat is gezellig, maar brengt ook extra uitdagingen met zich mee. Zo is het in de grote zaal vaak erg vol. In de caféruimte naast de grote zaal, op de bovenverdieping en in de kelder zijn echter extra ruimtes waar het over het algemeen rustiger is.

Daarnaast werken we met twee ingangen om iedereen zo min mogelijk te laten wachten. Eentje bevindt zich aan het straatniveau, de andere aan de werf. De werf is te bereiken via de tunnel aan de Ganzenmarkt of de trap bij het stadhuis (check ook het kaartje hiernaast). Is de ene ingang druk? Probeer dan de andere.

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

WinterPANN is uitverkocht. Er is geen deurverkoop! 

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.