Selecteer een pagina

Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN pre-borrel echt iets voor jou!

De PANN pre-borrel is een gezellige borrel, waarbij je zowel ervaringen met elkaar kan delen, als nieuwe contacten kan opdoen. Vervolgens zullen een aantal vrijwilligers van PANN met jullie samen naar een PANN feestje gaan. Deze borrel zal je niet alleen een leuke avond bieden, maar het kan je ook een groep bieden om in de toekomst mee naar PANN te gaan!

TivoliVredenburg

Dit is alweer de tweede editie van de pre-borrel. Na een geslaagde eerste versie op 17 mei is PANN inmiddels verhuisd naar het nieuwe TivoliVredenburg. Deze pre-borrel is dus een ideale gelegenheid om de nieuwe locatie van PANN te bezoeken!

Om naar het feest te gaan heb je natuurlijk wel gewoon een kaartje nodig. Deze kun je vanaf 20 augustus kopen via de online kaartverkoop op pann.nl/kaartverkoop. Doe je dit om welke reden dan ook liever niet, dan kun je op avond zelf bij een PANN-vrijwilliger je kaartje betalen.

Twijfel niet langer, kom gezellig langs bij de komende PANN pre-borrel op zaterdag 20 september a.s. Opgeven hiervoor kan door een mailtje te sturen naar info@pann.be o.v.v. ‘PANN Pre-borrel’. De borrel begint om 21.00 uur. Informatie over de exacte locatie in Utrecht en hoe je de PANN vrijwilligers herkent ontvang je na aanmelding via de mail. Meer informatie over het aansluitende PANN-feest vind je hier.