Selecteer een pagina

“Don’t worry sugar, you’ll look fabulous in your mugshot.” – Happy New Year!

Een geweldig nieuw jaar breekt weer aan en op 20 januari gaat het eerste PANN-feest van 2018 van start in ons vertrouwde TivoliVredenburg! Bij een nieuw jaar horen ook stoute voornemens. Ga jij gewoon lekker verder met je pizza-dieet, je nachtelijke uitstapjes op doordeweekse avonden of het uitstellen van al je deadlines? Geen probleem! Bij PANN mag het, maar let wel op dat je niet ‘Behind Bars’ belandt. 

Het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Legitimatie is verplicht. Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN Behind Bars
Datum:Zaterdag 20 januari 2018, 22.30 uur - 04.00 uur
Locatie:TivoliVredenburg, Ronda (Vredenburgkade 11, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee),
vanaf 18 december 2017 online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:Legitimatie verplicht!

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start 18 december. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00 uur, 23.30 uur of 00.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: