Selecteer een pagina

Het PANN-jaar wordt altijd in stijl afgesloten met het WinterPANN Gala in de Winkel van Sinkel. Dit keer eindigen we het jaar met vooral heel veel liefde op het Gala de l’Amour.

Het WinterPANN Gala de l’Amour is uitverkocht!  Er is geen verkoop aan de deur. 

Het eigenlijke thema van WinterPANN 2015 was “Une Nuit Dans Paris”. Gezien de vreselijke gebeurtenissen in Parijs op 13 november, heeft PANN besloten dat dit thema niet langer gepast was.

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten!

WinterPANN Gala
Datum:Zaterdag 19 december 2015, 22.00 - 05.00 uur
Locatie:Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee),
vanaf 19 november online en bij Primera
Deurverkoop:Geen
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Koop direct je kaarten:

Pre-Borrel
Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN Pre-Borrel die voorafgaand aan deze editie georganiseerd wordt echt iets voor jou! Check hier alle details.

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.