Selecteer een pagina

De dagen zijn grauw, de nachten donker en duister. Feest dus alsof het de laatste nacht van je leven is, nu het nog kan… PANN brengt je op zaterdag 19 november PANN Apocalypse. Get ready for doom & gloom..

PANN ‘Apocalypse’ zal in tegenstelling tot de gebruikelijke Ronda-zaal, in de Pandora-zaal van TivoliVredenburg plaatsvinden.

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal één keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Bekijk het evenement ook op Facebook!

PANN Apocalypse
Datum:Zaterdag 19 november 2016, 22.30 - 04.00 uur
Locatie:TivoliVredenburg, Pandora (Vredenburgkade 11, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee),
vanaf 19 oktober online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen
Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.
Als PANN willen we graag dat de verkoop van kaartjes op een eerlijke manier verloopt. Daarom worden aanbiedingen van kaartjes boven de originele verkoopprijs verwijderd. Daarnaast adviseren we www.ticketswap.nl als een veilige en eerlijke manier om je kaartjes te kopen en verkopen.

Koop direct je kaarten:

PANN is een feest waar ook 16+’ers welkom zijn. In samenwerking met de locatie letten wij er goed op dat er aan bezoekers onder de 18 geen alcohol geschonken en uitgedeeld wordt. Wij verwachten dat jij als bezoeker hierin ook je verantwoordelijkheid neemt, om er zo zeker van te zijn dat PANN-feesten in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.