Selecteer een pagina

“Keep calm and just glow!”

November staat dit jaar in het teken van blacklight en glow in the dark, want op PANN NEON halen we alles uit de kast om de donkere dagen te voorzien van wat licht. Kom jij met ons de nacht door dansen?

Het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Legitimatie is verplicht.
Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de details voor dit PANN-feest en bekijk ook het evenement op Facebook!

PANN NEON
Datum:Zaterdag 18 november 2017, 22:30 - 04:00
Locatie:TivoliVredenburg, Ronda (Vredenburgkade 11, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee),
vanaf 18 oktober online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:Legitimatie verplicht!

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10:00. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23:00, 23:30 of 00:00). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: