Selecteer een pagina

”Welcome Aboard Sexy Sailor!”

Ook dit jaar wordt het PANN-jaar in stijl afgesloten met het enige echte WinterPANN Gala in de prachtige Winkel van Sinkel. Dit jaar nemen we jullie met onze ‘First Class Cruise’ tot diep in de nacht mee op een onvergetelijke, classy loveboat.

 
Kaarten à 8,50 euro (excl. fee) zijn vanaf 17 november hier te koop evenals bij alle Primera-winkels. Let op: voor WinterPANN is er geen deurverkoop!
 

PANN is het lekkerste gayfeest van Nederland en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland! Gezelligheid, dansbare hits en een fijn publiek maken jouw PANN-avond de leukste uitgaansavond van de maand.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

WinterPANN Gala
Datum:Zaterdag 17 december 2016, 22.00 - 05.00 uur
Locatie:Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee),
vanaf 17 november online en bij Primera
Deurverkoop:Geen
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

PANN is een feest waar ook 16+’ers welkom zijn. In samenwerking met de locatie letten wij er goed op dat er aan bezoekers onder de 18 geen alcohol geschonken en uitgedeeld wordt. Wij verwachten dat jij als bezoeker hierin ook je verantwoordelijkheid neemt, om er zo zeker van te zijn dat PANN-feesten in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.