Selecteer een pagina

Regelmatig organiseert PANN, voorafgaand aan een PANN-feest, de Pre-Borrel voor mensen die (nog) niet zoveel bekenden hebben die homo, lesbisch, bi of transgender zijn. Na een succesvolle editie in september is het in december weer tijd voor een leuke Pre-Borrel!

De PANN Pre-Borrel is een gezellige borrel, waarbij je nieuwe mensen kunt leren kennen en ervaringen met elkaar kan delen. Daarnaast biedt het de kans om al lekker wat vroeger op de avond te borrelen, zodat je daarna helemaal klaar bent voor een avondje uit. Een aantal vrijwilligers van PANN zullen hierbij aanwezig zijn en samen met de groep aansluitend naar PANN in de Winkel van Sinkel gaan. Het is onze hoop dat deze borrel de bezoekers niet alleen een leuke avond biedt, maar dat het je wellicht ook nieuwe vrienden ontmoet om in de toekomst gezellige dingen mee te doen!

Kortom: twijfel niet en meld je aan! Er is een beperkt aantal aanmeldingen beschikbaar, dus vol = vol! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@pann.be onder vermelding van ‘PANN Pre-Borrel’. De borrel begint om 22.00 uur in Utrecht. De exacte locatie en verdere informatie, ontvang je na je aanmelding. Tot 17 december!

Kaartverkoop

Om naar het feest te gaan heb je natuurlijk wel gewoon een kaartje nodig. Deze zijn voor dit feest vanaf 17 november te koop via de online kaartverkoop en bij de winkels van Primera. Doe je dit om welke reden dan ook liever niet, dan kun je op de avond zelf bij een PANN-vrijwilliger je kaartje betalen.