Selecteer een pagina

Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN Pre-borrel echt iets voor jou!

De PANN Pre-borrel is een gezellige borrel, waarbij je zowel ervaringen met elkaar kan delen als nieuwe contacten kan opdoen. Na afloop van de borrel zal een aantal vrijwilligers van PANN met jullie samen naar PANN-feestje gaan. Deze borrel zal je niet alleen een leuke avond bieden, maar het kan je ook een groep bieden om in de toekomst zelf mee naar PANN te gaan!

Om naar het PANN-feest (Back to High School in dit geval) te gaan heb je natuurlijk wel gewoon een kaartje nodig. Deze kun je kopen via de online kaartverkoop op pann.nl/kaartverkoop. Doe je dit om welke reden dan ook liever niet, dan kun je op avond zelf bij de PANN vrijwilliger je kaartje betalen.

Twijfel niet langer, kom gezellig langs bij de komende PANN Pre-borrel op zaterdag 17 september a.s., voorafgaand aan PANN Back to High School. Opgeven hiervoor kan door een mailtje te sturen naar info@pann.be o.v.v. ‘PANN Pre-borrel’. De borrel begint om 21.00 uur. Informatie over de exacte locatie in Utrecht en hoe je de PANN vrijwilligers herkent ontvang je na aanmelding via de mail. Meer informatie over het aansluitende PANN-feest vind je hier.