Selecteer een pagina

De laatste keer Tivoli Oudegracht, heel veel meer hoeven we er niet over te zeggen. Tivoli Oudegracht gaat sluiten en wij nemen, na negen jaar, op gepaste wijze afscheid. Gepast in de zin van: we knallen nog één keer het dak er af, of je nou in 2005 met ons mee verhuisde naar Tivoli of net vorige maand voor het eerst bent geweest. Be there!

En voor iedereen die in paniek schiet, dit is zeker niet het laatste PANN-feest in Utrecht! Vanaf september zijn we weer maandelijks te vinden in het nieuwe muziekpaleis van Utrecht: TivoliVredenburgPANN is het lekkerste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN Sweet Goodbye
Datum:Zaterdag 17 mei 2014, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Tivoli Oudegracht (Oudegracht 245, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,00 (excl. fee, fee per order),
vanaf 17 april online en bij Primera
Deurverkoop:Alleen met volgnummer (zie onder uitverkocht)
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Spiegelzaal

Een PANN-feest in Tivoli Oudegracht is natuurlijk niet compleet zonder de Spiegelzaal. De Spiegelzaal moest vorig jaar tijdelijk gesloten worden om scheuren in de fundering te voorkomen, maar is inmiddels weer hersteld en open for business! Tijdens deze laatste editie van PANN in Tivoli Oudegracht is de Spiegelzaal ingericht als memories lounge: lekker relaxen terwijl de foto’s van de afgelopen negen jaar aan je voorbij trekken. En wie wil kan ook nog met het pand op de foto, scheelt weer naar buiten gaan!

Uitverkocht

PANN Sweet Goodbye is in de voorverkoop helemaal uitverkocht. Op basis van niet gebruikte kaarten en vertrekkende bezoekers kunnen we vanaf 0.30 uur weer een beperkt aantal personen toegang verlenen tot het feest. Dit gebeurt met behulp van volgnummers. Deze worden vanaf 21.45 uur bij de ingang van Tivoli uitgedeeld. Je volgnummer bepaalt hoe laat je naar binnen kan, dit varieert van 0.30 uur tot 2.00 uur. Met een volgnummer kan je op het aangegeven tijdstip gegarandeerd een kaartje (EUR 8,50 inclusief servicekosten) kopen aan de kassa en naar binnen. Het aantal volgnummers is beperkt, dus wees er snel bij. Zonder volgnummer zijn er geen kaarten te koop.

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.