Selecteer een pagina

Het jaar 2015 en je goede voornemens zijn bijna drie weken oud en… we moeten er vanaf. Minder drinken, minder geld uitgeven, je oma bellen en naar de sportschool: het leek allemaal leuk op Nieuwjaarsdag maar de realiteit is anders. Gelukkig is daar PANN Retox, ons eerste feest van het jaar waar het er zo hard aan toegaat dat je al je goede voornemens spontaan vergeet! Zeg je fitnessabonnement op, prop je vol met patat, spoel de groene thee door de gootsteen en ga ouderwets uit je dak in de Ronda van TivoliVredenburg. Zo slecht is je levensstijl ook weer niet…

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN Retox
Datum:Zaterdag 17 januari 2015, 22.30 - 04.00 uur
Locatie:TivoliVredenburg, Ronda (Vredenburgkade 11, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,00 (excl. fee, fee per order),
vanaf 17 december online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.