Selecteer een pagina

Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN pre-borrel echt iets voor jou!

De PANN pre-borrel is een gezellige borrel, waarbij je zowel ervaringen met elkaar kan delen, als nieuwe contacten kan opdoen. Vervolgens zullen een aantal vrijwilligers van PANN met jullie samen naar een PANN feestje gaan. Deze borrel zal je niet alleen een leuke avond bieden, maar het kan je ook een groep bieden om in de toekomst mee naar PANN te gaan!

Derde editie

Dit is alweer de derde editie van de pre-borrel. Na twee succesvolle borrels in mei en september vorig jaar, belooft ook deze editie weer erg gezellig te worden!

Om naar het feest te gaan heb je natuurlijk wel gewoon een kaartje nodig. Deze zijn inmiddels te koop via de online kaartverkoop op pann.nl/kaartverkoop. Doe je dit om welke reden dan ook liever niet, dan kun je op avond zelf bij een PANN-vrijwilliger je kaartje betalen.

Twijfel niet langer, kom gezellig langs bij de komende PANN pre-borrel op zaterdag 17 januari a.s. Opgeven hiervoor kan door een mailtje te sturen naar info@pann.be o.v.v. ‘PANN Pre-borrel’. De borrel begint om 21.00 uur. Informatie over de exacte locatie in Utrecht en hoe je de PANN vrijwilligers herkent ontvang je na aanmelding via de mail. Meer informatie over het aansluitende PANN-feest vind je hier.