Selecteer een pagina

Voorafgaand aan PANN Chemistry is er een pre-borrel. Heb jij nog niet zoveel bekenden die homo, lesbisch, bi of transgender zijn? Of zit je nog in de kast, maar wil je wel in contact komen met anderen tijdens een leuk feestje? Dan is de PANN pre-borrel echt iets voor jou!

De pre-borrel heeft als thema: speeddaten! Stond jouw Valentijnsdag dit jaar in ‘t teken van ongemakkelijke liefdesverklaringen, verschrikkelijke dates of een saaie dag alleen op de bank? PANN speelt voor Cupido en geeft jou de perfecte match: of je nou op zoek bent naar ‘the one’ of naar een nieuwe vriendschap!

Aanmelden:
Kom je gezellig langs bij de PANN pre-borrel op zaterdag 17 februari? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@pann.be o.v.v. ‘PANN Pre-borrel’.
Vermeld in dit mailtje je voor- en achternaam, leeftijd, geslacht en je date-voorkeur — geef ons je wensen door en wij spelen voor Tinder.

De borrel begint om 21:00. Informatie over de exacte locatie in Utrecht en hoe je de PANN vrijwilligers herkent ontvang je na aanmelding via de mail. Meer informatie over het aansluitende PANN-feest vind je hier.

Deelname aan de pre-borrel kost € 5 ,-. Daar zit een gratis drankje bij inbegrepen. Je kan dit bedrag pinnen bij binnenkomst.
Let op: hier zit geen PANN-kaartje bij inbegrepen.

Hopelijk tot de 17e!