Selecteer een pagina

“There’s a place called Wonderland”

Ook dit jaar wordt het PANN-jaar in stijl afgesloten met het enige echte Wonders of WinterPANN in de prachtige Winkel van Sinkel. Laat je dit jaar helemaal meeslepen in de wondere wereld van WinterPANN! Omdat WinterPANN een gala tintje zal hebben verwachten we dat de bezoeker zich hiernaar zal kleden.

Het leukste straight-friendly gay feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Legitimatie is verplicht. Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit feest en bekijk het evenement op Facebook!

WinterPANN
Datum:Zaterdag 16 december 2017, 22:30 - 05:00
Locatie:Winkel van Sinkel (Oudegracht 158, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 8,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 16 november online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:Legitimatie verplicht!

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10:00. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23:00, 23:30 of 00:00). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: