Selecteer een pagina

In december staat het Glazen Huis van 3FM in Haarlem en PANN haalt nu alvast geld op! Dit jaar is het doel van Serious Request hulp aan meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Tijdens onze november-editie kan je geheel in Serious Request-stijl voor 5 euro een (dansbaar) nummer aanvragen en daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Dat wordt en een mooi feestje en een goede daad in een avond. 

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

Let op: per september is PANN verhuisd naar het nieuwe muziekpaleis van Utrecht: TivoliVredenburg.

PANN Request
Datum:Zaterdag 15 november 2014, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:TivoliVredenburg (Vredenburgkade 11, Utrecht)
Voorverkoop:EUR 7,00 (excl. fee, fee per order),
vanaf 15 oktober online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:Let op: dit feest is in het nieuwe TivoliVredenburg!

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Kaarten kopen

Update: je kunt nog tot 21u online kaarten kopen voor het voordelige tarief van EUR 7,00. Daarna is er nog een beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar voor EUR 11,50. 

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.