Selecteer een pagina

Aan alle goeds komt een einde, en zo ook aan PANN XS. Maar niet voordat wij nog een laatste keer een topfeestje bouwen in EKKO! Kom op 13 mei allemaal nog een laatste keer genieten van deze bijzondere PANN-editie.

Vanaf 22.00u gaan de deuren open en kunnen we als vanouds heerlijk chillen en borrelen in het PANN-café. Later op de avond gaat de zaal open om het feest voort te zetten op geweldige, nostalgische hits uit de 90’s en 00’s!

PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Check hier alle details van deze editie:

PANN XS
Datum:Vrijdag 13 mei 2016, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:EKKO (Bemuurde Weerd WZ 3, Utrecht)
Deurverkoop:EUR 4,00 (incl. fee)
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Check het event ook op Facebook!

Kaarten kopen
Kaarten voor PANN XS zijn op de avond zelf aan de deur verkrijgbaar en kosten €4,00 per stuk. Voor deze laatste editie zal er voor diezelfde prijs (excl. servicekosten) ook beperkt voorverkoop plaatsvinden voor degenen die er zeker van willen zijn deze bijzondere avond mee te maken. Koop daarom hier nu snel je kaarten:

Koop direct je kaarten:

PANN is een feest waar ook 16+’ers welkom zijn. In samenwerking met de locatie letten wij er goed op dat er aan bezoekers onder de 18 geen alcohol geschonken en uitgedeeld wordt. Wij verwachten dat jij als bezoeker hierin ook je verantwoordelijkheid neemt, om er zo zeker van te zijn dat PANN-feesten in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.