Selecteer een pagina

❤️ ‘Amsterdam: a party we can’t resist’ ❤️

We vinden het stiekem heel leuk om te feesten in Amsterdam! Na een uitverkocht editie vorig jaar konden we het niet laten om weer terug te komen. 13 mei gaan we Paradiso dan ook wederom op zijn kop zetten!

Het leukste straight-friendly gay feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18!
Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN Amsterdam
Datum:Zaterdag 13 mei 2017, 19:30 - 05:00
Locatie:Paradiso (Weteringschans 6-8, Amsterdam)
Voorverkoop:EUR 10 (dit is inclusief een verplicht daglidmaatschap van Paradiso en exclusief servicekosten), vanaf 13 april online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 13,50 (incl. fee en verplicht daglidmaatschap Paradiso) en zolang niet uitverkocht
Garderobe:Betaald
Toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Bijzonderheden:16+ (legitimatie verplicht)
Vanaf 19:30 is live het Eurovisie Songfestival te volgen in de Kleine zaal

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23:00, 23:30 of 00:00). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: