Selecteer een pagina
“Rotterdam! Saturday December 10th, creatures from outer space will take over the planet. Make sure you enter the PANNic Room before they come to get you. Beware: entering this safe haven is not easy, so make sure you follow our instructions carefully. Lesson 1: take your dancing shoes and love the beat. Are you ready?!”
 

Kaarten à €7,50 per stuk (excl. fee) zijn vanaf 10 november te koop via Facebook, pann.nl en alle Primera verkooppunten. PANN is het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN Rotterdam
Datum:Zaterdag 10 december 2016, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Factory 010 (Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 10 november online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

PANN is een feest waar ook 16+’ers welkom zijn. In samenwerking met de locatie letten wij er goed op dat er aan bezoekers onder de 18 geen alcohol geschonken en uitgedeeld wordt. Wij verwachten dat jij als bezoeker hierin ook je verantwoordelijkheid neemt, om er zo zeker van te zijn dat PANN-feesten in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

LET OP! Factory 010 hanteert strikte huisregels met betrekking tot het deurbeleid en alcoholgebruik. Check deze regels hier of via het huisreglement van Maassilo.