Selecteer een pagina

PANN staat bij het grote publiek vooral bekend om haar straight-friendly gay feesten, die twee keer per maand worden georganiseerd in Utrecht en andere steden. Het geld dat met deze feesten verdiend wordt gaat elk jaar voor een groot deel naar projecten en organisaties die zich, net als PANN, inzetten voor de emancipatie en acceptatie van de LHBTI+ gemeenschap

Eén van onze subsidies vorig jaar ging naar een fotoreportage van Marjolein Annegarn. Zij bracht homojongeren in beeld die recentelijk uit de kast zijn gekomen. Hun foto en verhaal is gebundeld in een prachtig boek en vertaald naar een indrukwekkende fototentoonstelling. Deze expositie was vorig jaar in de Melkweg te zien.

Omdat wij als PANN trots zijn op het resultaat hebben we besloten om de tentoonstelling ook naar Utrecht te halen. Vanaf zaterdag 10 juni hangen de foto’s en bijbehorende teksten in de foyer van het Louis Hartlooper Complex. Als onderdeel van het Midzomergracht Festival zullen we in de week van 16 t/m 24 juni bovendien extra aandacht besteden aan de expositie.