Selecteer een pagina

Het heeft even geduurd maar PANN is terug in Rotterdam met een vet feest op de 10e verdieping van de Maassilo! Dans de nacht weg terwijl de stad aan je voeten ligt. 

PANN is het lekkerste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN Rotterdam
Datum:Zaterdag 8 november 2014, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Factory 010 (Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam)
Voorverkoop:EUR 7,00 (excl. fee, fee per order),
vanaf 8 oktober online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Nachtbus

Er rijdt een nachtbus van de RET vanaf de locatie terug naar het centrum van Rotterdam. Deze vertrekt om 3.14 uur, 4.14 uur en 5.17 uur. Zie ook de site van de RET voor meer informatie.

Garderobe en toilet

Beide zijn gratis maar voor de kluisjes wordt EUR 5,00 borg gevraagd. Deze krijg je na afloop terug.

Kaarten kopen

Je kunt nog tot 21.00 uur online kaarten kopen, daarna is er nog een beperkt aantal aan de deur te koop voor EUR 11,50 (incl fees). Wees op tijd, op=op.

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.