Selecteer een pagina

“Bright lights, big city”

Eindhoven laat je horen, want het is de hoogste tijd voor een PANN-feest in het Zuiden des lands ♥ We zijn door het dolle heen dat we op zaterdag 8 april De Effenaar volledig op zijn kop komen zetten. Ben jij er ook bij?!

Het leukste straight-friendly gay feest van Nederland waar iedereen welkom is! Maandelijks zijn we te vinden in Utrecht en andere steden in het land. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Vanaf 16 jaar ben je al welkom op onze feesten (behalve PANN 25+). Maar onthoud: geen alcohol onder de 18! Wij verwachten dat iedereen hierin zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, zodat PANN-feesten ook in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN Eindhoven
Datum:Zaterdag 8 april 2017, 22:00 - 04:00
Locatie:Effenaar (Dommelstraat 2, Eindhoven)
Voorverkoop:EUR 8,00 (excl. fee),
vanaf 8 maart online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: