Selecteer een pagina

PANN komt op 5 november terug naar Arnhem!

PANN komt dit najaar terug naar Arnhem! Op zaterdag 5 november zetten we in Luxor Live weer een geweldige party neer, dus maak je op voor een lange nacht vol heerlijke hits op de dansvloer!

Kaarten à €7,50 per stuk (excl. fee) zijn vanaf 5 oktober te koop via Facebook, pann.nl en alle Primera verkooppunten. PANN is het leukste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. We hebben de lekkerste pop & dance van het moment en uiteraard alle klassiekers.

Check hieronder de feiten voor dit PANN-feest en bekijk het evenement op Facebook!

PANN Arnhem
Datum:Zaterdag 5 november 2016, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Luxor Live (Willemsplein 10, Arnhem)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 5 oktober online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten:

PANN is een feest waar ook 16+’ers welkom zijn. In samenwerking met de locatie letten wij er goed op dat er aan bezoekers onder de 18 geen alcohol geschonken en uitgedeeld wordt. Wij verwachten dat jij als bezoeker hierin ook je verantwoordelijkheid neemt, om er zo zeker van te zijn dat PANN-feesten in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.