Selecteer een pagina

PANN goes Paradiso op 4 oktober, want ook de hoofdstad kan niet zonder af en toe een keertje PANN! Het feest zal plaatsvinden in de Grote Zaal, Kleine Zaal en in de Kelder. Het thema van het feest is: Surprise! Verwacht dus veel verrassingen. Op deze avond zullen de P-Residents beide zalen laten losgaan. In de Kleine Zaal gaan we underground & urban; R&B, Hiphop en Trap & Twerk. Heb jij tijdens het feesten een chillmoment nodig? Loungen kun je in de Kelder van Paradiso. Natuurlijk kan je in de grote zaal losgaan op de nieuwste pophits gemixt met house en dance muziek. 

PANN is het lekkerste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN Amsterdam
Datum:Zaterdag 4 oktober 2014, 22.00 - 05.00 uur
Locatie:Paradiso (Weteringschans 6-8, Amsterdam)
Voorverkoop:EUR 9,50 (dit is inclusief een verplicht daglidmaatschap van Paradiso en exclusief servicekosten die je per order betaalt), vanaf 4 september online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 14,00 (incl. fee en verplicht daglidmaatschap Paradiso) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Bekijk ook het evenement op Facebook.

Kaarten kopen

De online kaartverkoop stopt om 21.00 uur. Daarna is er nog een beperkt aantal tickets te koop aan de deur van Paradiso. Deze kosten EUR 14,00 per stuk. Dit is inclusief servicekosten en het verplichte lidmaatschap van Paradiso.

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Lidmaatschap Paradiso

In je ticket voor PANN Amsterdam zit een daglidmaatschap voor Paradiso inbegrepen. Paradiso is een non-profit organisatie met een breed cultureel aanbod; met de lidmaatschapsbijdrage ondersteunen bezoekers de doelstelling en de financiële exploitatie van Paradiso.

Koop direct je kaarten:

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.