Selecteer een pagina

PANN goes Amsterdam! En hoe!? Op 2 april brengen wij alle bekende elementen van de hoofdstad naar Paradiso. Maar pas op: Amsterdam by night heeft ook vele geheime en donkere plekjes…

Na een uitverkocht feest in Paradiso in 2014, belooft ook 2 april 2016 een onvergetelijke nacht te worden. In de Grote Zaal (Pop & Dance), de Kleine Zaal (Trap & Twerk) en de Kelder (lekker fout!) feesten we tot in de vroege uurtjes door! Check het evenement ook op Facebook.

PANN is het lekkerste gayfeest van Nederland, en minimaal een keer per maand te vinden in Utrecht of op een andere plek in Nederland. Check hieronder de facts van dit feest en koop direct je kaarten.

PANN Amsterdam
Datum:Zaterdag 2 april 2016, 23.30 - 05.00 uur
Locatie:Paradiso (Weteringschans 6-8, Amsterdam)
Voorverkoop:EUR 9,50 (dit is inclusief een verplicht daglidmaatschap van Paradiso en exclusief servicekosten), vanaf 2 maart online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 14,00 (incl. fee en verplicht daglidmaatschap Paradiso) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol
Koop direct je kaarten:

Kaarten kopen

Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 22.30u, 23.00u of 23.30u). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Lidmaatschap Paradiso

In je ticket voor PANN Amsterdam zit een daglidmaatschap voor Paradiso inbegrepen. Paradiso is een non-profit organisatie met een breed cultureel aanbod; met de lidmaatschapsbijdrage ondersteunen bezoekers de doelstelling en de financiële exploitatie van Paradiso.

Nog nooit geweest? Check de foto’s van eerdere PANN-feesten op Facebook.