Selecteer een pagina
PANN, het leukste straight-friendly gayfeest van Nederland, komt naar het Oosten des lands! Op zaterdag 1 oktober staan we in het mooie Enschede, om er in Poppodium Atak samen een geweldige party van te maken!

Onder het genot van de lekkerste hits, fijnste danceplaatjes en uiteraard wat “foute” 90’s klassiekers wordt het een lange, hete nacht ♥ Kaarten à €7,50 per stuk (excl. fee) zijn te koop via Facebook, pann.nl en alle Primera verkooppunten.

PANN is een feest waar ook 16+’ers welkom zijn. In samenwerking met de locatie letten wij er goed op dat er aan bezoekers onder de 18 geen alcohol geschonken en uitgedeeld wordt. Wij verwachten dat jij als bezoeker hierin ook je verantwoordelijkheid neemt, om er zo zeker van te zijn dat PANN-feesten in de toekomst toegankelijk blijven voor deze doelgroep.

Check hieronder de info voor PANN Enschede en bekijk het evenement op Facebook.

PANN Enschede
Datum:Zaterdag 1 oktober 2016, 22.00 - 04.00 uur
Locatie:Atak (Willem Wilminkplein 2, Enschede)
Voorverkoop:EUR 7,50 (excl. fee, fee per order),
vanaf 1 september online en bij Primera
Deurverkoop:EUR 11,50 (incl. fee) en zolang niet uitverkocht
Garderobe en toilet:Gratis
Leeftijd:Minimaal 16 jaar, onder de 18 geen alcohol

Kaarten kopen
Kaarten voor alle PANN-feesten koop je gemakkelijk online of bij Primera. De kaartverkoop start een maand van te voren, om 10.00 uur. Je koopt kaarten met een tijdstip waarop je uiterlijk binnen moet zijn. Bij dit feest worden deze kaarten in drie rondes verkocht (uiterlijk binnen om 23.00u, 23.30u of 24.00 uur). De tijd op het kaartje wordt strikt aangehouden.

Koop direct je kaarten: